inflytt

okej, nu har det varit lite dalig uppdatering sa nu ska jag skriva lite!

svart att komma pa vad som har hant sen sist men nu har jag i alla fall flyttat in hos carro och ganget (rosanna, ida och linda) pa bondi! har blivit lite mer sol och bad igen eftersom vi nu bor vid stranden i stallet for pa hostel i stan.
allt ar prima ballerina men vi borjar se fram emot resandet norrut som borjar om tre veckor! sasongen borjar ga mot sitt slut har nere sa det ska bli skont att komma i vag.
jag och carro kommer antagligen aka pa surfcamp i fem dagar fran sydney till byron bay. ska forsoka komma over hajtankarna forst bara!

stallde upp for mina kara vanner forra helgen ocksa som ville ga pa gayklubb. vi hade dock missat en liten detalj och det var att det var en bogklubb vi var pa vag till. jeanette och dom gnallde over att det var aldeles for lite tjejer dar men sen kom aven dom underfund med att det var himlans trevligt att festa med bogarna!

annars var det sydney mardi gras 2009 har forra lordagen vilket ar detsamma som pride ungefar. blev dock ingen paradgang for oss utan vi nojde oss med att kolla pa den! sjukt mycket folk overallt men det man kunde skymta fran paraden var maffigt!
tur var det att jag hade cecilie amazonas brevid mig sa att jag kunde bli upplyft och njuta in viewen pa det viset!

nu ar det bara att vanta in tiden som vi har kvar av lagenheten sa att vi kan aka vidare sen!

skot om er mina alskade raringar dar hemma
puss och kram

RSS 2.0